Acasă » REGIONAL » Moldova » Zeci de persoane și mașini verificate de polițiștii din Târgu Frumos. Șofer depistat băut la volan

Zeci de persoane și mașini verificate de polițiștii din Târgu Frumos. Șofer depistat băut la volan

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos au acționat, pe raza de competență, pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost legitimate 42 de persoane și au fost controlate 33 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 3.730 de lei, dintre care 12 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 2 conform altor acte normative. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Spre exemplu, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Bucureşti, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 280, fiind sub influența alcoolului. În urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat o valoare sub 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancţionat constravenţional conform O.U.G. nr. 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primăria vrea înființarea unui serviciu pentru administrarea parcărilor din Pașcani. Dar nu știu deocamdată cum va fi implementat proiectul

Primarul Marius Pintilie a precizat în cadrul unei conferințe de presă, susținută astăzi la sediul ...