Acasă » REGIONAL » Moldova » Zeci de șoferi și persoane au fost controlate de polițiștii din Târgu Frumos, în urma unui control
thomplast

Zeci de șoferi și persoane au fost controlate de polițiștii din Târgu Frumos, în urma unui control

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos și Poliției Orașului Târgu Frumos au acționat, pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul acțiunii au fost controlate 22 de autoturisme și 6 atelaje hipo și au fost verificate 3 societăți comerciale, fiind legitimate 36 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.610 lei, dintre care 10 conform O.U.G. nr. 195/2002, 4 conform Legii nr. 12/1990 și una conform H.G. nr. 301/2012.

Cu această ocazie o femeie, de 42 de ani, din județul Neamț, a fost sancţionată contravențional, cu amendă, deoarece a condus un auto, având inspecția tehnică periodică expirată. Totodată, s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare. Administratorul unei societăți comerciale, din comuna Butea, a fost sancţionat contravențional, conform H.G.nr. 301/2012, întrucât nu a implementat măsurile stabilite prin analiza de risc la securitate fizică.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Acțiuni în instanță pentru cei prinși că ocupă ilegal domeniul public | VIDEO

Raportul întocmit de Poliția Locală cu privire la cei identificați că ocupă domeniul public fără ...