STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Harlau » Nou val de amenzi la Harlau. Zeci de cetateni au fost prinsi cu nereguli
pmp

Nou val de amenzi la Harlau. Zeci de cetateni au fost prinsi cu nereguli

Ieri, 8 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

 

Au fost controlate 7 societăți comerciale și au fost verificate 46 de autovehicule și 13 atelaje hipo, fiind legitimate 194 de persoane.

 

Au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 13.605 de lei, dintre care 27 conform Legii nr. 61/1991, 7 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 4 conform altor acte normative.

 Un tanar de 19 ani, din comuna Belcești, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 500 de lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal într-o societate comercială, din comuna Belcești.

De asemenea, un barbat de 24 de ani, din județul Botoșani, a fost sancționat contravențional, cu amendă, în cuantum de 580 de lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece în timp ce conducea un auto, pe DE 58, în comuna Scobinți, a efectuat o manevră neregulamentară de depășire.

 Totodata, un tânăr, de 20 de ani, din comuna Focuri, gestionar la o societate comercială, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, deoarece a oferit spre vânzare băuturi alcoolice persoanelor minore aflate în interiorul unităţii şi nu a respectat programul de funcţionare al unităţii.

 

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Asfalt pe străzile din satul Iorcani – Tătăruși, unde acum se fac săpături pentru apă și canalizare | VIDEO

Speranțele unor cetățeni devin realitate. Investițiile în comuna Tătăruși continuă iar de această dată satul ...