Acasă » REGIONAL » Harlau » Veste bună pentru cei care au depus actele pentru restituirea taxei auto. ANAF virează banii în conturi
nomad

Veste bună pentru cei care au depus actele pentru restituirea taxei auto. ANAF virează banii în conturi

De la începutul acestei săptămâni, reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a început să vireze banii cetățenilor care au achitat trei din cele patru taxe auto.

Ca urmare, până la sfârşitul lunii mai, funcţionarii Fiscului s-au mobilizat pentru completarea documentaţiei restituirii taxei auto pentru 21.000 de persoane, toate din judeţul Iaşi.

Aceştia au plătit una dintre aceste trei taxe: taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule.

În schimb, ultimii care au achitat timbrul de mediu pentru autovehicule, trebuie să mai aştepte până la sfârşitul lunii iunie. Important de reținut este faptul că cei care înregistrează datorii către finanțiști vor primi un plic cu valoare zero. Mai exact, banii vor merge automat pe compensarea debitului.

 

G&B beton

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...