Acasă » REGIONAL » Moldova » FOTO | Mobilier stradal din Pașcani devastat de cetățeni
nomad

FOTO | Mobilier stradal din Pașcani devastat de cetățeni

Lipsă totală de educație și simț civic din partea unor indivizi din municipiul Pașcani. Aproape lunar cei de la Serviciul de Gospodărie din cadrul Primăriei sunt nevoiți să intervină pentru a repara sau schimba mobilierul stradal deteriorat de cetățeni. Reprezentanții municipalității fac din nou un apel pentru păstrarea curățeniei și mobilierul stradal.

„Facem din nou apel la dumneavoastră, cetățean al Municipiului Pașcani! Păstrați curățenia și mobilierul stradal! Pentru un oraș curat și îngrijit avem nevoie și de spiritul civic și de implicarea dumneavoastră! Din nou, băncile, coșurile de gunoi, globurile de pe stâlpii de iluminat din oraș și o parte din mobilierul din locurile de joacă, abia montate, au fost distruse! Sancțiunile în aceste cazuri se vor aplica și ajung până la 2.000 lei. Nu mai distrugeţi şi nu mai degradaţi coşurile pentru hârtie, pubele, băncile şi alt mobilier urban sau orice bunuri aparţinând autorităţii publice locale. Dumneavoastra puteti fi un exemplu bun!”, precizează cei de la Biroul de presă din cadrul Primăriei.

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Rețea uriașă de trafic de migranți descoperită în România prin operațiunea Great Expectations. Sumele plătite pentru un drum în Europa

Poliţiştii de frontieră și DIICOT au identificat un grup organizat specializat în trafic de migranţi, grupa ...