Acasă » REGIONAL » Moldova » 5.200 mp de marcaje rutiere în Pașcani. Activitatea va cuprinde și suburbiile municipiului
4.800 mp de marcaje rutiere la Pașcani

5.200 mp de marcaje rutiere în Pașcani. Activitatea va cuprinde și suburbiile municipiului

Traficul rutier din municipiul Pașcani va fi îngreunat și în perioada următoare. După lucrările de asfaltare executate de către conducerea municipalității, urmează refacerea marcajului rutier. Potrivit celor de la Primăria Pașcani, se vor executa lucrări atât pe străzile recent asfaltate cât și pe celelalte artere rutiere din localitate cât și suburbii.

„În următoarele zile va fi refăcut marcajul rutier în Municipiul Pașcani. Se va începe cu trecerile de pietoni pe străzile centrale – Ștefan cel Mare, Moldovei, Grădiniței, acolo unde a fost turnat covor asfaltic, iar ulterior marcajul pe axul central al străzilor. Lucrările vor fi în tot orașul și în suburbii cuprinzând o suprafață de 5.200 mp. Firma care se ocupa de această lucrare este din județul Iași, Geltehrom, iar contractul încheiat are valoarea de 87.360 lei fără TVA. Se va încerca pe cât mai mult posibil ca traficul sa nu fie blocat”, precizează reprezentanții Primăriei Pașcani.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

DOC | Propuneri aduse la „Lista de investiții” a bugetului pășcănean de către consilierul local PMP Sorin Olariu. Iată ce proiecte vizează

Au început să fie făcute propuneri pentru „Lista de investiții” pe anul 2021 la Bugetul ...