Acasă » REGIONAL » Moldova » Portofel cu bani găsit de polițiștii TF Pașcani. O femeie din Ruginoasa l-a pierdut în tren

Portofel cu bani găsit de polițiștii TF Pașcani. O femeie din Ruginoasa l-a pierdut în tren

Gest de apreciat din partea agenților de poliție TF Pașcani. Un portofel cu acte și bani, pierdut de către un călător, a fost găsit și înapoiat aparținătorului. Este vorba despre o femeie din comuna Ruginoasa care, în timp ce se afla în trenul Iași-Suceava, l-a lăsat în joacă fiicei sale. Acesta a fost găsit după o banchetă de către polițiști.

”Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au găsit în trenul  Iaşi – Suceava un portmoneu cu acte, carduri bancare şi peste 5.000 lei. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de la Poliţia Transporturi Paşcani a fost identificată aparţinătoarea portmoneului, o femeie din comuna Ruginoasa. Fiica femeii s-a jucat cu portomneul în tren şi l-a scăpat după o banchetă, mama neobservând acest lucru. Portmoneul cu banii şi actele au fost predate persoanei. Iată mesajul femeii pentru poliţişti: „Sunt Irina, iar la data de 27 iulie, mă întorceam de la Iaşi cu trenul spre casă, împreună cu fiica mea de 4 ani, cu care fusesem la investigaţii medicale. Abia după ce am coborât din tren am constatat că îmi lipseşte portmoneul. Pe această cale ţin să le mulţumesc poliţiştilor pentru profesionalismul şi vigilenţa de care au dat dovadă, găsindu-mi portmoneul cu banii!”

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Polițiștii ieșeni au reținut 5.918 permise de conducere în anul 2020. Bilanț pe anul 2020

Comunicat. În urma analizei situaţiei operative pe raza judeţului Iaşi, din anul 2020, cu privire ...