Acasă » IT / Stiinta » 7 aplicații ce trebuie să le ai pe iPhone-ul tău

7 aplicații ce trebuie să le ai pe iPhone-ul tău

În fiecare zi, orice utilizator de smartphone folosește aplicații pentru tot felul de nevoi și din fericire există aplicații pentru (aproape) orice! Fie că este vorba de funcții esențiale pentru comunicare sau divertisment, pentru productivitate sau bunăstare, dezvoltatorii concurează în ingeniozitate pentru a ne oferi aplicații iOS variate și utile în viața de zi cu zi.

În Apple App Store vei găsi peste peste 2,2 milioane dintre acestea, atât de multe, de fapt, încât poate fi greu să ne dăm seama care merită încercate. Este posibil că doar o mică parte dintre ele să merite a fi descărcate, iar printre ele se numără unele actualizate frecvent și chiar câștigătoare de premii. Mai jos sunt 7 aplicații ce trebuie să le ai pe iPhone-ul tău, toate având recenzii excelente ale utilizatorilor. Și poate cel mai important aspect este că majoritatea sunt gratuite.

Aplicație pentru muzică – Spotify

Toată lumea a auzit de Spotify, o platformă de streaming dedicată muzicii, podcast-urilor și videoclipurilor, oferind utilizatorilor acces la milioane de melodii precum și alte tipuri de conținut ce provine de la artiști din întreaga lume. În mai puțin de zece ani, compania suedeză fondată de Daniel Ek și Martin Lorentzon, a devenit un instrument indispensabil pentru milioane de oameni,  fiind o bibliotecă muzicală online „nesfârșită” pe care utilizatorii o pot asculta nelimitat.

Acest serviciu funcționează pe o structură simplă, împărțită în două variante: are o versiune gratuită care folosește publicitate ocazională între melodii, iar pentru 4.99 € pe luna te poți bucura de utilizare fără reclame și de o calitate audio mai bună. În acest caz, poți chiar să asculți offline melodii sau albume redate anterior, descarcându-le.

Aplicația îți permite să explorezi ceea ce te interesează, oferind recomandări bazate pe căutările zilnice.

Continuare pe Techcafe.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Modificări privind audiențele din această săptămână la Pașcani

Pășcănenii înscriși în audiențe la primărie nu vor fi primiți joi de către primar. Asta ...