Acasă » REGIONAL » Moldova » Accident rutier pe Dragoș-Vodă din Pașcani. Șoferul sucevean nu deținea permis corespunzător categoriei
Accident Pascani ARHIVA

Accident rutier pe Dragoș-Vodă din Pașcani. Șoferul sucevean nu deținea permis corespunzător categoriei

Pe data de 10 februarie 2024, forțele de ordine ale Biroului Rutier Pașcani au intervenit într-un incident grav care a avut loc pe strada Dragoș-Vodă din municipiul Pașcani. În centrul acestui incident se afla un bărbat din județul Suceava care conducea un autoturism cu o remorcă atașată, ansamblu ce avea o masă maximă autorizată mai mare de 4250 kg.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că bărbatul nu dispunea de permisul necesar pentru conducerea acestui tip de vehicule. Deși era posesor al unui permis auto valid, acesta nu corespundea categoriei BE – categoria necesară pentru conducerea autoturismelor cu masa maxim autorizată peste limita legal stabilita.

Biroul Rutier Paşcani a initiat imediat procedurile legale în vederea cercetarii cazului sub aspect penal. În prezent, se desfăşoară investigații pentru infracţiunea ”Conducerea unui vehicul fărâ permis de conducere”.

„În cursul zile de 10 februarie 2024, polițiștii Biroului Rutier Paşcani au depistat pe strada Dragoş-Vodă din municipiul Paşcani un bărbat din județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism care tracta o remorcă, ansamblu care avea masa maximă autorizată mai mare de 4250 kg.

Polițiștii au constatat că șoferul este  deţinător de permis de conducere valabil care este necorespunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule condus, fiind necesar permis de conducere valabil pentru categoria BE.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...