Acasă » EVENIMENT » Accident » Accident rutier pe ruta dintre Mircești și Săbăoani
pmp

Accident rutier pe ruta dintre Mircești și Săbăoani

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier între două autoturisme. Din primele informații rezultă că trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, două dintre ele fiind și încarcerate.

„Accident rutier produs pe E85, la limita dintre județele Iași și Neamț (în zona Castel de Apă), între 2 autoturisme, cu 3 persoane implicate, dintre care 2 persoane sunt încarcerate, iar 1 este inconştientă. La locul evenimentului rutier se deplasează de la Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos 1 ASAS, 1 Descarcerare şi 1 EPA și o ambulanță SAJ tip „C”.
De la ISU Neamț se deplasează Descarcerarea si TIM Roman, iar de la SAJ Neamț o ambulanță tip B de la substația Roman”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

Potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, a fost solicitată și intervenția unui elicopter. Victimele sunt transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate. Rămâne ca în urma cercetărilor făcute de polițiști să se stabilească cauza accidentului cât și cine se face vinovat.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...