Acasă » Administratie » Ședință la Primăria Pașcani pentru pregătiri de iarnă. Este Pașcaniul pregătit de iarnă?
pmp

Ședință la Primăria Pașcani pentru pregătiri de iarnă. Este Pașcaniul pregătit de iarnă?

În cursul zilei de ieri, la Primăria Pașcani, a avut loc o ședință cu toți factorii componenți din Comitetul Local pentru Situații de Urgență Pașcani. Convocarea a fost făcută de primarul Marius Pintilie cu scopul de a se analiza stadiul în care se află municipalitatea cu pregătirile de iarnă.
„Ieri am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență a Municipiului Pașcani pentru a discuta cu reprezentanții tuturor instituțiilor ce fac parte din acesta, scopul fiind a mă asigura că suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru sezonul rece care se apropie, de la utilaje pentru deszăpezire, material antiderapant și personal care să asigure permanența și până la adăposturi pentru oamenii străzii sau locații pregătite să găzduiască eventuale persoane care sunt în tranzit prin municipiul nostru în momentul în care s-ar închide drumurile, așa cum s-a întâmplat iarna trecută”, a precizat primarul într-o postare pe Facebook.
Edilul șef nu a spus care este și concluzia la care s-a ajuns în urma acestei întâlniri. Astfel nu se știe dacă municipalitatea este sau nu pregătită în caz de ninsori abundente.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...