Acasă » REGIONAL » Harlau » Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri din județul Iași. Au fost reținute 42 de permise auto
nomad

Acțiune de amploare a polițiștilor rutieri din județul Iași. Au fost reținute 42 de permise auto

Aproape 450 de autovehicule, din care 36 înmatriculate în alte state, care au circulat în județul Iași, au fost verificate de polițiști, în ultimele 2 zile. Pentru neregulile constatate cu privire la aceste autoturisme, polițiștii au aplicat aproape 450 de sancțiuni contravenționale, au ridicat 42 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, sub coordonarea Direcției Rutiere, a avut loc, la nivel național, o acțiune de verificare a modului în care proprietarii autoturismelor înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

Aproape 80 de polițiști rutieri ieșeni au acționat în trafic, zilnic, în cele 2 zile ale acțiunii, fiind verificate aproximativ 450 de autovehicule, dintre care 36 înmatriculate în alte state. De asemenea, în urma neregulilor constatate, polițiștii ieșeni au aplicat 446 de sancțiuni contravenționale, din care 445 pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Din totalul acestora, 29 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor autovehiculelor înmatriculate în alte state. Totodată, au fost reținute 42 de permise de conducere, 2 aparținând conducătorilor auto vehiculelor înmatriculate în alte state. Tot în cadrul acțiunii, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare, unul dintre acestea aparținând unui conducător de autovehicul înmatriculat în alt stat. Retragerea certificatului de înmatriculare conducătorului autovehiculului înmatriculat în alt stat a avut drept cauză lipsa asigurării răspunderii civile auto. De asemenea, polițiștii au constatat 4 infracțiuni.

G&B beton

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Atenție! După pandemia de COVID-19 se anunță o Criză mondială a Cărnii

Circa trei sferturi din cele mai mari companii de carne, de pește și de produse ...