Acasă » REGIONAL » Harlau » Actiune pe linie rutiera la Pascani, Targu Frumos si Harlau
pmp

Actiune pe linie rutiera la Pascani, Targu Frumos si Harlau

In cursul zilei de ieri, poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Hârlău si Târgu Frumos împreună cu reprezentanţi  ai R.A.R. Iaşi au organizat o acţiune în scopul verificării legalităţii transportului de mărfuri şi persoane, pe raza judeţului Iaşi. S-a avut în vedere depistarea defecţiunilor tehnice la autovehicule, care circulă pe drumurile publice.

Au fost controlate 329 de autovehicule, fiind aplicate 317 sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 44 au fost pentru defecţiuni la sistemul de iluminare, 4 pentru folii neomologate sau tratamente chimice, 3 pentru lipsa I.T.P., 8 pentru alte defecţiuni tehnice, iar restul pentru alte abateri. Poliţiştii au reţinut 20 de permise de conducere. De asemenea,  au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, dintre care 4 pentru defecţiuni tehnice, iar unul pentru lipsa I.T.P..

Spre exemplu, la data de 29 mai a.c., un tânăr de 23 de ani, din localitatea Iaşi a condus o autoutilitară  pe bulevardul Chimiei, dinmunicipiul Iaşi care prezenta defecţiuni grave la sistemul de lumini. Acesta a fost sancţionat contraventional cu amendă de 870 de lei şi s-a dispus reţinerea certificatului de înmatriculare, eliberându-se o dovadă înlocuitoare valabilă pentru 15 zile.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...