Acasă » REGIONAL » Harlau » Acțiune pe timp de noapte a polițiștilor din Hârlău

Acțiune pe timp de noapte a polițiștilor din Hârlău

În noaptea de 21 spre 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Secției nr.9 Poliție Rurală Hârlău au acționat, pe raza de competență, pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică.

În cadrul acțiunii au fost controlate 14 societăți comerciale și au fost verificate 41 de autovehicule și 8 atelaje hipo, fiind legitimate 98 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 12.140 de lei, dintre care 16 conform Legii nr. 61/1991, 19 conform O.U.G. nr. 195/2002 și una conform altui act normativ.

Un bărbat, de 45 ani, din municipiul București, a fost depistat conducând un autoturism, pe De 58, în localitatea Scobinți, cu viteza de 89 km/h, control radar, sectorul de drum fiind limitat la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă,conform O.U.G. nr. 195/2002.

Un alt bărbat, de 39 ani, din orașul Hârlău, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 200 de lei, conform Legii nr. 61/1991, deoarece a provocat scandal în loc publicși i-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare unei femei, din aceeași localitate.

Totodată, un alt bărbat, de 32 ani, din comuna Cucuteni, a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, deoarece a provocat scandal în loc publicși a adresat injurii şi cuvinte jignitoare mai multor persoane.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Autoturism în flăcări la Ruginoasa

Un autoturism marca Volkswagen a ars aproape în totalitate. Neplăcutul eveniment a avut loc în ...