Acasă » EVENIMENT » Activități în forță a polițiștilor ieșeni în județ. Amenzi de peste 150.000 lei într-o zi
pmp

Activități în forță a polițiștilor ieșeni în județ. Amenzi de peste 150.000 lei într-o zi

La data de 27 martie 2024, poliţiştii ieşeni au avut o intervenţie intensă, gestionând peste 100 de evenimente în judeţul Iaşi. Majoritatea acestor incidente au fost sesizate prin intermediul numărului de urgenţă 112. Eforturile lor au condus la aplicarea a peste 350 de sancţiuni contravenţionale şi la sesizarea a peste 30 de infracţiuni.

Acțiunile şi intervenţiile polițiștilor s-au concentrat pe prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice în județul Iași. Astfel, au fost organizate trei acțiuni și s-a intervenit la un număr impresionant de 103 evenimente, dintre care 88 au fost semnalate prin intermediul numărului unic pentru situații de urgență – 112.

Rezultatul activităților desfășurate a constat în aplicarea a nu mai puțin de 365 sanctiuni contravenționale, în valoare totală ce depășește pragul sumei considerabile de peste 151.990 lei. Totodată, s-au consemnat un total respectabil de 32 încălcări ale legii, constituind astfel infracțiunile asupra cărora se va acţiona conform procedurilor legale.

Pentru poliţiştii rutieri ieşeni, siguranţa rutieră şi salvarea vieţilor sunt prioritare. Pentru aceasta, dinamica din trafic este monitorizată permanent iar activitatile preventive sunt organizate pentru prevenirea accidentelor rutiere.

„La data de 27 martie 2024 poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 350 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 30 de infracţiuni.
Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 103 de evenimente, dintre 88 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor au fost aplicate 365 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 151.990 de lei și au fost constatate 32 de infracțiuni.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei ieşene.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.
Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 de permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...