Acasă » CULTURAL » Pășcănenii vor spectacole de calitate. Sală plină la comedia „Hoți de onoare”
pmp

Pășcănenii vor spectacole de calitate. Sală plină la comedia „Hoți de onoare”

Ziua Mondială a Teatrului, marcată în fiecare an pe data de 27 martie, a fost sărbătorită cu sala plină la Casa de Cultură Pașcani. Evenimentul a adunat iubitori ai artei teatrale din întreg orașul și nu numai, iar atmosfera a fost una plină de energie și entuziasm.

Pentru această ocazie specială, un grup talentat de actori s-a reunit pentru a pune în scenă comedia „Hoți de onoare”. Anca Sigartău, Oana Moșneagu, Claudiu Maier, Bogdan Talașman și Vlad Gherman au impresionat publicul cu abilitatea lor extraordinară de a aduce personajele la viață. Fiecare actor și-a pus amprenta asupra rolului său și a reușit să transmită emoții puternice spectatorilor.

Regia spectacolului s-a remarcat prin modul în care povestea s-a desfășurat pe scena teatrului. Fiecare moment al piesei era bine pus la punct și captiva atenția publicului. Decorurile ingenioase și costumele impecabile au creat o atmosfera autentic ludic-aristocratica care se potrivea perfect firii comediante ale piesei.

Comedia „Hoți de onoare” este o poveste despre prietenie si aventuri amuzante. Personajele principale sunt nişte hoţi pricepuţi şi isteţi care pun la cale planuri îndrăzneţe pentru cauze nobilie ca ajutorarea orfanilor sau salvarea operei naţionale din ghearele unui mecenat rău intenţionat şi având interese obscure.

„Evenimentul organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului nu doar că ne-a oferit distracție și divertisment, ci ne-a reamintit importanța artei teatrale în societatea noastră. Acest eveniment este o dovadă clară că Pășcănienii apreciază cultura și valorile artistice”, au precizat, printre altele, un grup de spectatori .

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...