Acasă » REGIONAL » Harlau » Activități preventive a polițiștilor din Hârlău cu amenzi de peste 4.500 lei
thomplast

Activități preventive a polițiștilor din Hârlău cu amenzi de peste 4.500 lei

La data de 17 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au acționat, pe raza de competență, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică, combaterea faptelor de comerț ilicit și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 21 de autovehicule și 6 atelaje hipo și au fost verificate două societăți comerciale, fiind legitimate 39 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.580 de lei, dintre care 12 conform Legii nr. 61/1991, 2 conform O.U.G. nr. 195/2002 și 3 conform altor acte normative.

Citește și:

Bărbat reținut de polițiștii din Hârlău pentru înșelăciune

Spre exemplu, un bărbat, de 30 de ani, din orașul Târgu Frumos a fost sancționat contravențional, cu amendă, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a efectuat acte de comerţ, cu articole de încălţăminte, pe raza orașului Hârlău, fără a îndeplini condiţiile stabilite prin lege.

Un alt tânăr, de 27 de ani, din orașul Hârlău, a fost sancţionat contravenţional, cu amendă, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal şi a adresat cuvinte şi expresii jignitoare cetăţenilor.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cea mai ciudată crimă din Iași! În timpul unei partide de sex, și-a omorât partenera cu un tub de fixativ după ce i l-a introdus în vagin! Detalii halucinante!

Procurorii ieșeni au propus ieri arestarea preventivă a unui individ acuzat că a ucis o ...