Acasă » REGIONAL » Iasi » Adolescent înjunghiat în piept într-un autobuz din Iași pentru că scuipa seminţe
pmp

Adolescent înjunghiat în piept într-un autobuz din Iași pentru că scuipa seminţe

 

Agresorul i-a atras atenţia băiatului de 15 ani, apoi, văzând că nu este luat în seamă de tânăr, l-a lovit în piept. Individul are 46 de ani şi se pare că este recidivist. Băiatul rănit este internat în spital. „Ce dacă mânca seminţe? Pentru asta a trebuit să îl omoare? Noi ne-am urcat în autobuz din capăt Păcurari. Este rudă cu noi“, a spus un puşti din autobuz.

 

(UPDATE1) Copilul înjunghiat a fost operat aseară, avea plagă penetrantă la nivelul toracelui stâng anterior, la câţiva centimetri de inimă. Medicii de la Spitalul de Copii spun că a fost un caz care putea evolua dramatic.

UPDATE: Bărbatul care ar fi agresat minorul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti.

TEXT INITIAL: Un puşti în vârstă de 15 ani din cartierul Păcureţ a fost înjunghiat cu un cuţit în piept pentru că scuipa seminţe într-un mijloc de transport în comun. Faptul a avut loc în jurul orei 18 între staţiile Moara de Foc şi Petru Poni din Păcurari.

Tânărul se afla cu un grup mai mare de copii. La un moment dat, de ei s-a apropiat un călător şi a înfipt un cuţit în piept copilului. Şoferul mijlocului de transport a închis imediat uşile autobuzului, iar ceilalţi călători l-au imobilizat pe agresor şi au sunat la poliţie. În scurt timp, un echipaj de poliţie a venit la faţa locului şi l-a imobilizat pe bărbat, apoi l-a transportat la secţia de poliţie pentru audieri. Cel mai probabil, agresorul în vârstă de 46 de ani va fi reţinut pentru infracţiunea de tentativă de omor.

 

Copiii din grupul în care se afla victima au povestit că agresorul l-a înjunghiat pe copil din cauza faptului că scuipa seminţe.

„Ce dacă mânca seminţe? Pentru asta a trebuit să îl omoare? Noi ne-am urcat în autobuz din capăt Păcurari. Este rudă cu noi“, a povestit un copil, plângând.

 

Reprezentanţii poliţiei au precizat că bărbatul a fost dus la audieri.

„În mijlocul de transport s-a iscat un conflict spontan între victimă şi agresor, iar cel din urmă l-a înjunghiat cu un cuţit. Agresorul are vârsta de 46 de ani. În acest caz sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor faptei“, au precizat reprezentanţi din cadrul Poliţiei Iaşi.

 

Din informaţiile obţinute de către jurnaliştii „Ziarului de Iaşi“, se pare că agresorul ar avea antecedente penale şi ar fi stat în închisoare. Tânărul se află în prezent în spital şi este stabil hemodinamic. Medicii au precizat aseară că plaga are doi centimetri.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...