Acasă » REGIONAL » Harlau » Doua zile de controale. Zeci de politisti au aplicat amenzi. 56 de permise retinute
pmp

Doua zile de controale. Zeci de politisti au aplicat amenzi. 56 de permise retinute

 

În perioada 2-4 februarie a.c., poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău au acţionat pe raza judeţului Iaşi, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

 

Astfel 92 de poliţişti, dintre care 79 de la rutieră şi 13 de ordine publica au folosit echipamentele de măsurare a vitezei, aflate în dotare.

 Au fost aplicate 541 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 290  pentruviteză, 14 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru alcool, iar restul pentru alte abateri.

 Valoarea totală a sancţiunilor este de 267.945 lei. Au fost constatate 5 infracţiuni la regimul sigurantei rutiere.

 Au fost reţinute 56 de permise de conducere, dintre care 36 pentru viteză, 4 pentru alcool, 13 pentru depăşiri, iar restul pentru alte abateri.

 

Au fost reţinute 14 certificate de înmatriculare. La data de 4 februarie a.c., un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Iaşi a condus un autoturism pe DE 583, în localitatea Leţcani, pe un sector de drum limitat la 50 km/h, cu viteza de 115 km/h control radar. Acesta a fost sancţionat contravenţional cuamendă de 2.900 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

 

De asemenea, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Ciurea, a condus un autoturism pe DJ 248 A, în localitatea Voineşti, fiind sub infuenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, acesta nu avea asupra sa certificatul de înmatriculare al autoturismului. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.175 de lei şi i s-a retinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile. 

 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vine noua pandemie?! Virusul mortal care a speriat lumea. Nu are vaccin sau tratament

Autoritățile indiene iau măsuri rapide pentru a preveni răspândirea virusului Nipah după moartea unui băiat ...