Acasă » Principal » Agenti de paza din Targu Frumos, sanctionati de politisti
pmp

Agenti de paza din Targu Frumos, sanctionati de politisti

 

La data de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Targu Frumos au acționat pentru a verifica modul de asigurare cu sisteme de securitate şi pază a unităţilor economice și de învățământ care își desfășoara activitatea pe raza de competență.

Au fost controlate 4 societăţi comerciale, 2 unităţi de învăţământ, verificați 6 agenți de pază și efectuate 5 instruiri cu agenții de securitate.

Au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 400 de lei, dintre care 2 conform Legii nr. 333/2003 și 2 conform Legii nr. 61/1991.

Un bărbat, agent de pază, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 100 de lei, întrucât nu avea asupra sa mijloacele de apărare, de protecţie şi ecusonul de identificare.

De asemenea, un bărbat, din comuna Cotnari, a fost sancţionat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât a tulburat liniştea locuitorilor şi a refuzat să se legitimeze la cererea polițiștilor.

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Un comentariu

  1. Ceilalti paznici nu au luat amenzi pt ca erau ok aveau loc de dormit si tigari cafea pt domnii politisti

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Domeniul de milioane în care Florian Coldea a investit banii din traficul de influență! Prețul exorbitant al vilei în care se va muta fostul cap al SRI

Florian Coldea a strâns o adevărată avere imobiliară în ultimii ani, totul datorită serviciilor de ...