Acasă » EVENIMENT » Al treilea angajat confirmat cu Covid-19 la Ministerul Sănătății. Devine instituția focar?

Al treilea angajat confirmat cu Covid-19 la Ministerul Sănătății. Devine instituția focar?

Al treilea caz de coronavirus din Ministerul Sănătății a fost anunțat marți după-amiază, după ce în ultimele ore au mai fost confirmate cu Covid-19 alte două persoane. Toți cei 3 angajați infectați sunt colegi de birou în cadrul Departamentului de Resurse umane. rimul caz de COVID din Ministerul Sănătăţii este o angajată de la Departamentul de Resurse umane, care a fost inclusiv vineri la locul de muncă. Celelalte două persoane confirmate cu coronavirus sunt colegi de birou ai acesteia. Toate persoanele confirmate cu Covid-19 sunt simptomatice și sunt sau vor fi internate în unități-suport Covid-19.

Al treilea angajat confirmat cu Covid-19 la Ministerul Sănătății. Devine instituția focar?

În cadrul anchetei epidemiologice demarată în cadrul Ministerului Sănătății, încă o persoană din cadrul aceluiași departament a fost depistată cu COVID -19 in urma testelor RT PCR efectuate, numărul celor depistați pozitiv ridicându-se la 3. Angajatul MS depistat pozitiv este simptomatic, se află în izolare și va fi internat într-o unitate sanitară de boli infecțioase. În acest context, astăzi a fost realizată dezinfectarea spațiilor din zona unde se află departamentul în care își desfășoară activitatea persoanele depistate pozitiv.

Începând de mâine, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă.
Toate spațiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecție/nebulizare. Procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor. Vezi mai multe pe Antena3.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Componența noului Consiliu Local Municipal la Pașcani. Cristian Rățoi viceprimar?

Consiliul Local Municipal are o nouă componență în urma voturilor acordate de pășcăneni la Alegerile ...