Acasă » REGIONAL » Harlau » Bărbat din Pârcovaci, reținut de polițiștii din Hârlău pentru furt

Bărbat din Pârcovaci, reținut de polițiștii din Hârlău pentru furt

Poliţiştii ieşeni au identificat un bărbat bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată. Acesta a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Pârcovaci, bănuit de furt calificat şi tâlhărie calificată. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 2 februarie a.c., în timp ce s-ar fi deplasat pe raza comunei Deleni, prin exercitarea unor acte de violenţă, acesta i-ar fi sustras 200 de lei şi telefonul mobil unei tinere. De asemenea, în noaptea de 28 spre 29 iulie a.c., acesta ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din localitatea Pârcovaci, de unde ar fi sustras 750 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 10 august a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iaşi. La data de 11 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Cercetările continuă.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Componența noului Consiliu Local Municipal la Pașcani. Cristian Rățoi viceprimar?

Consiliul Local Municipal are o nouă componență în urma voturilor acordate de pășcăneni la Alegerile ...