Acasă » REGIONAL » Pascani » ALDE cere spatiu pentru sediu la Pascani. Un fost membru de partid se opune din motive…financiare
pmp

ALDE cere spatiu pentru sediu la Pascani. Un fost membru de partid se opune din motive…financiare

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor din Romania, filiala Iasi, a trimis o cerere Primariei Pascani prin care solicita sa li se acorde un spatiu in incinta cladirii fostei Primarii, strada Stefan cel Mare. Proiectul privind alocarea spatiului, contracost, se va gasi pe ordinea de zi a sedintei ordinare de Consiliu Local Municipal de la sfarsitul acestei saptamani. Membrii Comisiei juridice au acordat aviz nefavorabil proiectului dupa interventia fostului presedinte PC – membru in Biroul Executiv Local ALDE in urma aliantei formate la nivel national, actual membru PSD, Leonard Ursu. Trasesistul s-a opus proiectului precizand faptul ca sunt datorii ce trebuiesc achitate la bugetul local pe acel spatiu. Situatia este ciudata in sensul ca spatiul solicitat de catre cei de la ALDE a apartinut initial Partidului Conservator al carui presedinte a fost chiar Leonard Ursu (FOTO). Dupa alianta formata, toti membrii de partid – atat ALDE cat si cei de la PC – au folosit acel spatiu. Mai apoi, Leonard Ursu a parasit barca in favoarea unui loc eligibil pe lista celor de la PSD.

„Din cate stiu sunt datorii de achitat la spatiul cerut de catre cei de la ALDE. PC si ALDE a fuzionat. Din punct de vedere juridic este o problema pe acel spatiu si nu poate fi dat pana nu se achita acei bani”, a spus Leonard Ursu.

„Nu ma intereseaza cine trebuie sa achite datoriile. Din punct de vedere juridic nu indeplinesc conditiile pentru a prelua acel spatiu. Avizul Comisiei juridice este negativ”, a spus si consilierul local PSD Codrin Toma. „Cei de la Primarie ar trebui sa notifice pe datornici”, a conchis pesedistul Toma.

De mentionat faptul ca si partidul PMP Pascani, prin presedintele Sorin Olariu, solicita un spatiu in acea cladire. Cum acesta face opozitie, cererea lui Olariu nu este bagata in seama. Precizam faptul ca datoria inregistrata de PC – ALDE pe acel spatiu este de pana in suma de 1000 lei.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Circa 3000 mp de spații verzi au fost reabilitate săptămâna trecută la Pașcani

Viceprimarul Cristian Rățoi anunță că săptămâna trecută a fost o săptămână de foc pentru angajații ...