Acasă » REGIONAL » Pascani » Primaria Pascani cumpara prin Servicul de Gospodarie 28 de TONE de mancare pentru caini

Primaria Pascani cumpara prin Servicul de Gospodarie 28 de TONE de mancare pentru caini

Achizitia urmeaza a fi facuta in perioada imediat urmatoare. Cel putin asa reiese din programul de activitati desfasurate de catre Serviciul de Gospodarie Comunala pe anul 2017 din cadrul Primariei. Seful Serviciului, Stefan Popa a precizat faptul ca aceasta cantitate a fost stabilita de catre un retetar si mancarea respectiva va hrani 400 de caini cati sunt la padoc.

Consilierul PSD Codrin Toma a ridicat o serie de intrebari asupra acestei achizitii lasand sa se inteleaga faptul ca este o cantitate destul de mare. „Sunt 400 de caini in padoc. Este un retetar acolo care ne-a dat cantitatea ce trebuie achizitionata. Nu eu ma ocup de asta. Mancarea a fost calculata in functie de greutatea cainilor”, a precizat Stefan Popa, sef Serviciu Gospodarie Comunala.

De mentionat faptul ca in raportul prezentat si care urmeaza a fi votat de consilieri in sedinta ordinara de Consiliu Local nu se precizeaza suma ce urmeaza a fi platita pentru aceasta cantitate din bugetul local sau despre ce mancare este vorba.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață ...