STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Alesii pascaneni se intalnesc in ultima sedinta ordinara pe anul 2017. DECIZII pe taxe si impozite locale, salarii, hidrofoare si achizitii de utilaje
pmp
www.jurnalulregional.ro

Alesii pascaneni se intalnesc in ultima sedinta ordinara pe anul 2017. DECIZII pe taxe si impozite locale, salarii, hidrofoare si achizitii de utilaje

 

In cursul zilei de joi, 21 decembrie a.c., va avea loc ultima sedinta ordinara de Consiliu Local Municipal. Consilierii au fost convocati pentru ora 10.30 iar pe ordinea de zi se afla sase proiecte importante pentru comunitate. Printre acestea se numara aprobarea taxelor si impozitelor locale, stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale, transmiterea în administrarea S.C. ApaVital S.A. Iaşi a bunurilor aferente sistemului pentru ridicarea presiunii apei reci şi apei calde si aprobarea contractării unei finanțări de tip leasingfinanciar pentru achiziționarea unor utilaje de deszăpezire și curățenie stradală. Iata ordinea de zi integrala:

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Pașcani pentru trim. al IV-lea al anului 2017  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE cu privire la modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 69 din 28.04.2017 privind aprobarea impozitelor și taxelor locale din municipiul Pașcani pentru anul 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea actelor adiţionale la contractele de închiriere nr. 19482 din 09.12.2016 si nr. 10854 din 08.12.2017 pentru unităţile de locuit situate în Municipiul Paşcani, str. Grădiniţei, nr. 18, bloc F2, et. 2 , ap. 10 si str. Ștefan cel Mare, nr. 22, bloc F3, et. 3 , ap. 9 aflate în proprietatea privată a statului si în administrarea Consiliului Local al Municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind transmiterea în administrarea S.C. ApaVital S.A. Iaşi a bunurilor aferente sistemului pentru ridicarea presiunii apei reci şi apei calde (staţii hidrofoare) amplasate în centralele de cvartal CT1, CT2, fosta CT3 (Atelier reparaţii centrale termice – str. Horia), CT4, CT5, CT6, CT10 si CT11, proprietate publică a municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contractării unei finanțări de tip leasingfinanciar pentru achiziționarea unor utilaje de deszăpezire și curățenie stradală – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...