Acasă » REGIONAL » Harlau » Alte controale la Harlau
pmp

Alte controale la Harlau

In cursul zilei de ieri, între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor comise cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător.  

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul a doi jandarmi şi doi poliţişti locali. Au fost verificaţi  4 agenţi economici şi legitimate 58 de persoane. Au fost controlaţi 9 căruţaşi şi 35 de autovehicule. Poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, dintre care 2 conform Legii nr. 61/1991, 5 conform Legii nr. 12/1990, 4 pe linie rutieră. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 2.965 lei.  

Spre exemplu, a fost depistat un bărbat,  de 31 ani,din judeţul Botoşani, care a oprit voluntar autoturismul pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hârlău, la o distanţă mai mică de 25 de metri faţă de trecerea pentru pietoni. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 290 lei, iar ca sancţiune complementară s-au aplicat 2 puncte penalizare la permisul de conducere. 

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Conferință de presă PRO România Pașcani. Analiză și concluzii după alegerile locale

Astăzi, reprezentanții PRO România Pașcani au susținut o conferință de presă, așa după cum obișnuiesc ...