Acasă » REGIONAL » Pascani » Efectul MARIAN GRIGORE: controale in localurile din Pascani

Efectul MARIAN GRIGORE: controale in localurile din Pascani

În noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., în intervalul orar 22:00-02:00, poliţiştii păşcăneni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, îndeseobi în zonele frecventate de tineri (cluburi, discoteci, baruri), cât şi pentru constatarea faptelor ilegale de comerţ. La acţiune au participat poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi investigarea criminalităţii economice. Au fost verificate 5 discoteci, cluburi şi alte localuri publice, fiind legitimate 27 de persoane şi controlate 6 autovehicule. Poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.600 lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991.  

Spre exemplu, un tânăr, de 26 ani, din municipiul Paşcani a fost prins, în jurul orei 23:50, în timp ce arunca cu pietre într-un autoturism declarând că a intenţionat să se răzbune pe angajaţii societăţii pentru că nu l-au lăsat să intre în obiective asigurate de aceştia; în cauză s-a luat măsura sancţionării cu amendă în valoare de 400 lei, pt. încălcarea prevederilor Legilor nr. 61/1991 şi s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Un tânăr, de 26 ani, din mun. Paşcani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal şi a adresat injurii mai multor persoane.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Incertitudini privind Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 de la Pașcani. Decizia stă pe umerii oamenilor de afaceri

Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă 2023 din Pașcani nu se știe exact dacă ...