Acasă » REGIONAL » Moldova » Ambasadorul român la Beijing, beat la volan, ar fi distrus un autobuz și ar fi fugit
nomad

Ambasadorul român la Beijing, beat la volan, ar fi distrus un autobuz și ar fi fugit

Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate, informează evz.ro.Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.

Deși fapta s-a produs acum câteva săptămâni, Ministerul de Externe de la București a fost până acum fără reacție. „Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni”, a afirmat Dan Tomozei.

Ziaristul mai spune că ambasadorul ar avea inclusiv obiceiul de a plesni fizic subordonații din ambasadă.

După ce presa a semnalat aventurile ambasadorului, MAE a reacționat într-un final: „Referitor la solicitarea dumneavoastră adresată Ministerului Afacerilor Externe, vă comunicăm următoarele:
Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare”, anunță Antena3.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Veteran de război sărbătorit de conducerea Primăriei Pașcani

La împlinirea vârstei de o sută de ani, veteranul de război Vasile N Grecu din ...