Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi date de polițiștii din Hârlău în urma unor controale. Gestionară prinsă că vindea produse expirate

Amenzi date de polițiștii din Hârlău în urma unor controale. Gestionară prinsă că vindea produse expirate

Polițiștii din Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au acţionat ieri, pe raza de competenţă, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și pentru prevenirea încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost controlate 22 de unități comerciale și au fost verificate 29 de autovehicule şi 16 atelaje hipo, fiind legitimate 78 de persoane. Au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.100 de lei, dintre care 15 conform Legii nr. 61/1991, 3 conform Legii nr. 12/1990 şi 3 conform altor acte normative.

A fost sancționat conform Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 500 de lei, un bărbat, de 50 ani din comuna Belceşti, întrucât a provocat scandal la domiciliu şi i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare soţiei sale.

Gestionarul unei societăţi comerciale, din comuna Şipote, a fost sancţionat contravenţional, conform Legii nr. 12/1990, deoarece a expus spre vânzare produse alimentare având termenul de valabilitate expirat. De asemenea, s-a dispus confiscarea produselor în cauză.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Componența noului Consiliu Local Municipal la Pașcani. Cristian Rățoi viceprimar?

Consiliul Local Municipal are o nouă componență în urma voturilor acordate de pășcăneni la Alegerile ...