Acasă » REGIONAL » Moldova » Polițiștii din Târgu Frumos și DSP Iași au efectuat controale ample în localitatea Lungani

Polițiștii din Târgu Frumos și DSP Iași au efectuat controale ample în localitatea Lungani

La data de 11 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iaşi şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos, împreună cu reprezentanţi ai D.S.P. Iaşi, au acţionat pe raza comunei Lungani pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acţiunii au fost controlate 4 unităţi economice, au fost verificate 12 autoturisme şi au fost legitimate 29 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.050 de lei, dintre care 8 conform O.U.G. nr. 195/2002, 4 conform H.G. nr. 301/2012 şi 6 conform altor acte normative. Administratorul unei întreprinderi individuale a fost sancţionat contravenţional, conform H.G. nr. 301/2012, deoarece nu implementat măsurile stabilite în analiza de risc la securitate fizică.

Un bărbat de 48 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform O.U.G. nr. 195/2002, deoarece a condus pe DJ 282 E, un autoturism cu defecţiuni la sistemul de iluminare. De asemenea, bărbatul nu a respectat obligaţia de a purta centura de siguranţă.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Componența noului Consiliu Local Municipal la Pașcani. Cristian Rățoi viceprimar?

Consiliul Local Municipal are o nouă componență în urma voturilor acordate de pășcăneni la Alegerile ...