Acasă » REGIONAL » Moldova » Amenzi de peste 8000 lei la Tg. Frumos. Controale ample în localitățile din apropiere
nomad

Amenzi de peste 8000 lei la Tg. Frumos. Controale ample în localitățile din apropiere

Polițiștii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au acționat ieri, pe raza comunelor Strunga şi Oţeleni, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere.

În cadrul acțiunii au fost verificate 14 autovehicule și au fost controlate 3 societăți comerciale, fiind legitimate 42 de persoane. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 8.310 de lei, dintre care 13 conform Legii nr. 61/1991 și 5 conform O.U.G. nr. 195/2002.

Un bărbat, de 41 de ani, din județul Brașov, a fost sancţionat contravențional, cu amendă conform Legii nr. 61/1991, întrucât în timp ce se afla în drumul public a provocat scandal şi a refuzat să se legitimeze la solicitarea justificată a polițiștilor.

Un tânăr, de 18 ani, din comuna Strunga, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 290 de lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 deoarece, în calitate de pasager pe un moped nu a purtat cască de protecţie omologată.

G&B beton

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Peste 2 ani de închisoare pentru un bărbat violent din Hârlău

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău au pus în aplicare ...