Acasă » EVENIMENT » Amenzi în județul Iași pentru cei care au încălcat ieri legea
pmp

Amenzi în județul Iași pentru cei care au încălcat ieri legea

Ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 95 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 25 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 6 acţiuni şi s-a intervenit la 96 de evenimente, dintre care 87 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor au fost aplicate 342 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 104.770 de lei și au fost constatate 28 de infracțiuni. Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Gaz radioactiv, extrem de periculos, în școlile și grădinițele din România. Boala gravă pe care o generează „ucigașul tăcut”

Într-un sfert dintre școlile și grădinițele din 16 județe din țară a fost măsurată o ...