Acasă » REGIONAL » Iasi » Amenzi la greu pentru cei care au trecut cu masina prin comuna Letcani. Actiune in forta a politistilor
pmp

Amenzi la greu pentru cei care au trecut cu masina prin comuna Letcani. Actiune in forta a politistilor

Zilele trecute, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Leţcani au acţionat pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi combaterea abaterilor săvârşite de conducătorii auto. Au fost legitimate 58 de persoane. Au fost controlate 32 de autovehicule şi verificaţi 6 agenţi economici. Poliţiştii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 la regimul circulaţiei rutiere, 6 pe linie de ordine publică, 4 pe linie de comerţ, iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 64.010 lei.

Spre exemplu, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Sineşti, reprezentant al unei societăţi comerciale a fost sancţionat conform prevederilor H.G. nr. 301/2012 şi Legii 333/2003 cu amendă în cuantum de 10.000 lei, deoarece unitatea economică nu întrunea cerinţele minimale de securitate, respectiv nu dispunea de seif de depozitare a valorilor. De asemenea, un bărbat, de 43 de ani, din comuna Sineşti, reprezentant al unei societăţi comerciale a fost sancţionat conform prevederilor H.G. nr. 301/2012 cu amendă în cuantm de 5.000 lei, deoarece nu avea întocmită analiza de risc la securitatea fizică.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...