Acasă » REGIONAL » Iasi » Mandate de executare puse in aplicare de politisti.

Mandate de executare puse in aplicare de politisti.

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au desfăşurat acţiuni pe raza municipiului Iaşi şi a comunei Valea Lupului, pentru depistarea persoanelor urmărite.

Astfel, au fost depistate şi încarcerate în Penitenciarul Iaşi două persoane faţă de care au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii. Poliţiştii au identificat un bărbat, de 39 ani, din com. Dumeşti, care a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de „transportul, desfacerea şi vânzarea bunurilor şi mărfurilor care trebuie plasate sub regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă”.

De asemenea, un bărbat, de 36 ani, din Republica Moldova a fost depistat pe raza mun. Iaşi şi introdus în penitenciar, fiind condamnat la 3 ani şi 11 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de „dare de mită”, „trecere frauduloasă a frontierei de stat” şi „introducerea în ţară, prinorice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal”.

Au fostrevocate formele de urmărire emise pe numele celor doi bărbaţi. Poliţiştii au depistat la imobilul prietenului său din comuna Holboca, o minoră, de 16 ani, din oraşul Podu Iloaiei , urmărită naţional pentru faptul că a dispărut de la domiciliu din data de 18.05.2017. Aceasta a fost încredinţată familiei.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...