Acasă » EVENIMENT » Amenzi mari date de polițiști într-o singură zi în județul Iași

Amenzi mari date de polițiști într-o singură zi în județul Iași

Ieri, poliţiştii ieşeni au intervenit la peste 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor au fost sesizate peste 20 de infracţiuni.

„Poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 4 acţiuni şi s-a intervenit la 113 evenimente, dintre care 100 au fost sesizate prin 112.
În urma activităţilor au fost aplicate 280 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 131.845 de lei și au fost constatate 24 de infracțiuni.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. Au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii ieșeni.

About Eduard PANAIT

Un comentariu

  1. Oare can o sa citesc o stire de genul ,, politistii de la rutiera , au stat la dirijat circulatia contribuind la defluidizarea traficului ” Niciodata , mai bine si-ar scoate permis de vanatoare

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...