Acasă » EVENIMENT » Accident » FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

FOTO | Accident rutier MORTAL în comuna Războieni

Început de săptămână cu o tragedie. Un accident grav a avut loc în această dimineață în comuna Războieni, localitatea Ion Neculce, județul Iași. O persoană a murit pe loc și alte patru au fost rănite după impactul violent dintre o mașină și un microbuz. Ulterior, a fost anunțat și al doilea deces, fiind vorba despre șoferul microbuzului.

„Accident rutier produs între un microbuz cu 1 autoturism. Sunt 4 persoane implicate în localitatea Ion Neculce, com. Războieni. La locul solicitării acționează Detașamentul de Pompieri Tg. Frumos, o descarcerare, o autospecială de primă intervenție, două ASAS, un echipaj EPA și unul SAJ. În urma evaluării la locul intervenției sunt 5 victime, 1 cu leziuni incompatibile cu viata, una întinsă pe carosabil, una încarcerată și două persoane cu leziuni minore.

Victima încarcerată a fost descarcerată și predată echipajului medical. Se acorda îngrijiri medicale unei femei de 56 ani”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași. Precizăm că traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de câteva zeci de minute.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

În prag electoral, Pintilie anunță că se fac demersuri pentru reabilitarea Lacului pășcănean „Peștișorul”

În prag electoral, după trei ani de stagnare, actuala conducere a Primăriei Pașcani anunță într-o ...