Acasă » REGIONAL » Harlau » Amenzi pentru agentii economici din Harlau

Amenzi pentru agentii economici din Harlau

În ziua de 13 august a.c., între orele 08:00 – 12:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a faptelor cu violenţă, a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător.

Au  fost verificaţi 5 agenţi economici şi legitimate 50 de persoane. Au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.780 lei, dintre care 2 pe linie de ordine publică, 3 pe linie de comerţ, iar 10 pe linie rutieră. Spre exemplu, la data de 13 august a.c., în jurul orei 10.30 a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, conform Legii nr. 12/1990, un bărbat, de 43 ani, din  comuna Lungani, întrucât adesfăşurat acte de comerţ cu fier vechi pe raza comunei Cotnari, fără a avea documentele prevăzute de lege.

De asemenea, a fost depistat un tânăr, de 22 ani, din com. Cotnari, care a oprit voluntar autoturismul pe strada Bogdan Vodă din oraşul Hîrlău, în zona de acţiune a indicatorului „Oprire interzisă” şi a marcajului longitudinal de linie continuă. Acesta a fost sancţionat conform O.U.G. nr. 195/2002 cu amendă în valoare de 290 lei.

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Societăți din Podu Iloaie luate la control de polițiști. Amenzi de peste 45.000 lei

La data de 8 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 12.00, polițiștii din cadrul ...