Acasă » LIFESTYLE » Vedete » Andreea Balan s-a măritat! Cum a arătat rochia artistei: „Mi-am uitat buchetul cu flori acasă!”

Andreea Balan s-a măritat! Cum a arătat rochia artistei: „Mi-am uitat buchetul cu flori acasă!”

Andreea Bălan face astăzi cununia civilă astăzi alături de George Burcea, iar la eveniment vor lua parte membrii familiei, dar și prietenii foarte apropiați ai celor doi. Artista este foarte emoționată, însă cu siguranță emoțiile sunt unele constructive și pozitive deoarece astăzi, vedeta își unește destinul împreună cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale ei.

Solista a anunțat și numele nașilor, nimeni alții decât soții Monica Davidescu (46 de ani) și Aurelian Temișan (47 de ani). Andreea și Aurelian sunt și colegii ei de la masa juraților emisiunii-concurs «Te cunosc de undeva!».

“George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este același buchet pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să am același buchet, e din flori criogenate și țin foarte mult la el. L-am uitat pentru avem doi copii pe care nu trebuie să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă”, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Andreea Bălan a dezvăluit și ce nume va purta, după ce se va căsători legal cu George Burcea în fața ofițerului Stării Civile. “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Sursa click.ro

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Episod șocant între Johnny Depp și Amber Heard, dezvăluit în fața judecătorilor!

Războiul dintre starul hollywoodian Johnny Depp și fosta sa soție, Amber Heard, atinge noi culmi ...