Acasă » LIFESTYLE » „Angelina Jolie” ar fi fost arestată pentru blasfemie în Iran. Foto şocante în articol
nomad

„Angelina Jolie” ar fi fost arestată pentru blasfemie în Iran. Foto şocante în articol

„Angelina Jolie” – vedeta zombie de pe Instagram – cunoscută în toată lumea pentru cele 50 de operaţii estetice cu scopul de a arăta ca actriţa americană a fost arestată.„Angelina Jolie” pe numele real Sahar Tabar, 22 de ani, a fost reținută la ordinul instanței din Teheran care se ocupă de „crimele culturale și corupția socială și morală”.Ea se confruntă cu acuzații de blasfemie, incitarea la violență, obținerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și încurajarea tinerilor la corupție.

Tânăra a devenit faimoasă în 2017, după ce a afirmat că ar fi avut „50 de intervenții chirurgicale” pentru a arăta ca vedeta ei preferată de la Hollywood – și a postat selfie-uri care îi arătau cu buzele umflate și nasul ridicat.

Ulterior, ea a dezvăluit despre aspectul său șocant că a fost creat de fapt cu ajutorul machiajului și editării digitale. Vedeta cu foarte mulţi adepţi pe social media a fost arestată după ce mai multe persoane au făcut plângeri în legătură cu ea.

Arestarea vedetei de pe social media este cea mai recentă dintr- o serie de represiuni asupra utilizatorilor de Instagram, în mare parte de sex feminin, din Iran. Instagram este singura aplicație de social media disponibilă în Iran. Facebook și Twitter fiin  interzise, titrează nypost, potrivit evz.ro

Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram

Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram
Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Averea fabuloasă a Clejanilor. Pe ce sume vin lăutarii să vă cânte?

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt pe val de mult timp reușind să acapareze ...