Acasă » REGIONAL » Moldova » Anunt IMPORTANT din partea Primariei Motca
thomplast

Anunt IMPORTANT din partea Primariei Motca

Conducerea Primariei Motca anunta cetatenii de faptul ca in cursul zilei de astazi va avea loc o sedinta extraordinara importanta pentru comunitate. Sunt supuse spre aprobarea Consiliului Local doua proiecte de hotarare cu privire la doua obiective publice din comuna.

 

“În ședința extraordinară de astăzi 06.11.2018, la orele 16,00, vor fi supuse spre aprobare Consilului Local Motca, două probleme a căror urgență este imperios necesară de a fi înțeleasă și respectiv aprobată rapid, nu numai de către consilierii care compun Consiliul Local Motca ci și de cetățenii care au ales acești reprezentanți:
1. Am făcut recepția la Construirea Grădiniței nr. 2 Motca iar acum o includem în Inventarul Domeniului Public cu valoarea nouă, ca să o putem preda în administrare Școlii Gimnaziale Motca.
De ce este urgent:
Fiindcă până pe 3.12.2018 trebuie depus proiect pentru Dotarea Grădiniței nr.2 Motca prin GAL CODRII PASCANILOR, în valoare de 28.000 Euro și trebuie obținut rapid Avizul DSP care de regulă se da și după 30 de zile.


2. Propunem spre aprobare un proiect privind extinderea Rețelei de canalizare pe o distanță de 1000 m, în zonele în care se va asfalta prin Proiectul numit Amenajare Drumuri Sătești în comuna Motca JUDEȚUL Iasi pe distanta de 4425 m.
De ce este urgent, fiindcă populația vrea canalizare și apoi asfalt și proiectul de pe POIM accesat de ARSACIS în valoare de 1.000.000 de Euro și care înseamnă 6.900 m de canalizare în satul Motca întârzie, abia se scrie de către societatea care a câștigat licitația = EPTISA și se va materializa cel mai devreme în toamna lui 2019 sau mai bine zis în primavara lui 2020.
Vom aștepta acest proiect doar în regiunile unde nu se va pune asfalt, in special străzile de pe dreapta de la Primaria Motca în sus, în sensul de mers spre Pașcani.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, precizeaza Constantin Serioja Hobinca, primarul comunei Motca. 

 

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Vremea de Paște și de 1 Mai. Ce vești ne aduce Iepurașul pentru următoarea perioadă

Vremea de Paște și de 1 Mai. Meteorologii au emis prognoza meteo pe următoarele două săptămâni ...