STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Apa Vital inchide apa la cateva blocuri din Pascani. Alte localitati raman fara apa
pmp

Apa Vital inchide apa la cateva blocuri din Pascani. Alte localitati raman fara apa

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă la blocuri din Pașcani. Potrivit operatorului iesean de apa si canalizare, motivul pentru care s-a recurs la aceasta actiune este acela ca se realizeaza lucrări de refacere a unor branșamente de apă, în scopul reducerii pierderilor de apă. „Joi 8 iunie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 16.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de la blocurile B1, B2 (strada Cronicar Neculce) C1, C2, C3 și C4 (Aleea Ștefan cel Mare) din municipiul Pașcani. În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, precizeaza cei de la ApaVital.

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Deleni

În vederea remedierii unei pierderi apărută la conducta de aducțiune, miercuri 7 iunie 2017, până la ora estimată 13.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din localitatea Deleni.
Echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei potabile. Pentru detalii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.
Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în comuna Mogoșești Siret

În scopul igienizării rezervorului de apă Mogoșești Siret, joi 8 iunie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 15.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localitățile Mogoșești Siret, Muncelul de Sus și Tudor Vladimirescu, comuna Mogoșești Siret.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Cum poţi intra în comă de la caniculă. Medic: „Atenţie la aceste simptome!”

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Roșu de caniculă pentru mai mult de jumătate ...