STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » REGIONAL » Pascani » Elevii din Pascani au dirijat traficul alaturi de politistii rutieri

Elevii din Pascani au dirijat traficul alaturi de politistii rutieri

In cadrul Programului Cadru de Prevenire a Delincvenţei Juvenile şi a Victimizării Minorilor și activităților ocazionate de „Şcoala Altfel”, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat o activitate educativ-preventivă la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 Paşcani.

Activitatea a avut scopul ca cei mici să-şi însuşească regulile elementare de circulaţie, pentru a preveni accidentele rutiere. Preșcolarilor le-au fost prezentate principalele reguli de circulaţie, indicatoare rutiere şi semnificaţia lor. Întâlnirea a avut un caracter interactiv, ulterior poliţiştii testându-le celor mici însuşirea noţiunilor prezentate.

De asemenea, au fost prezentate filmuleţe preventive cu tema dată. La activităţi au participat 110 de preşcolari, directorul unităţii şi 7 cadre didactice.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Lista proiectelor care vor intra la finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru fiecare localitate în parte din Iași. Câteva comune au întrecut, din nou, Pașcaniul

Recent, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a făcut public lista proiectelor din județul ...