STIRI DE ULTIMA ORA
Acasă » CULTURAL » Artistul Fuego face spectacol la Casa de Cultură din Pașcani

Artistul Fuego face spectacol la Casa de Cultură din Pașcani

Vara aceasta vine cu surprize speciale din partea artistului Paul Surugiu-Fuego. Acesta își va celebra ziua de naștere, pe 23 august 2021. Cu dor de scenă și de publicul său minunat, Fuego propune un concert extraordinar, un show ca la carte, cu o mulțime de surprize, premiere muzicale, dar și șlagăre binecunoscute. Veți intra astfel într-o călătorie muzicală în care veți redescoperi ce înseamnă dragostea, veți reveni la valorile care ne fac sufletul să vibreze, veți dansa și vă veți bucura de un spectacol, vizual și auditiv, 100% live, în care artistul promite să-și răsfețe admiratorii cu o mulțime de istorii și cântece de neuitat, pe care sigur le veți fredona împreună cu el.
Cu siguranță ziua lui Fuego va fi una de neuitat, mai ales dacă îi veți fi aproape. Artistul va împlini pe 23 august 2021, 45 de ani și aproape 30 de ani de carieră. Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani. Concertul va fi organizat respectând prevederile legale și măsurile de protecție cu privire la COVID 19.
Pe 26 august 2021, Fuego va concerta la unitatea culturală din Pașcani. Vizionarea spectacolului este permisa numai cu purtarea mastii de protectie. „Vă așteptăm la spectacol! Acesta se va desfășura în conformitate cu prevederile legale de luptă împotriva pandemiei COVID-19”, transmite conducerea Casei de Cultură.

About Eduard PANAIT

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

ASF: Fondurile de pensii private obligatorii sunt în creştere

Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 86,261 miliarde de lei, la ...