Acasă » REGIONAL » Moldova » Asfalt pe un drum de interes rutier. Investiția este de circa 50 milioane de lei
thomplast

Asfalt pe un drum de interes rutier. Investiția este de circa 50 milioane de lei

Un drum județean folosit de diferiți politicieni prin campaniile electorale ca strategie de atragere de voturi este în sfârșit asfaltat. Este vorba despre DJ 281 C: intersecţie DN 28A (Blăgeşti) –Hărmăneşti –Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B (Cotnari).

”A început turnarea asfaltului pe DJ 281 C: intersecţie DN 28A (Blăgeşti) –Hărmăneşti –Todireşti – Coasta Măgurii – Cotnari – intersecţie DN 28B (Cotnari), pe o lungime de 25 de km. Drumul a fost stabilizat prin procedeul de reciclare a vechiului asfalt și îmbunătățirea acestuia cu ciment, fiind apoi așternut un strat de balast și piatră spartă. Toate podurile și podețele de pe traseu au fost reabilitate. Constructorul va mai amenaja 7400 de metri pătrați de trotuare, va reface căile de acces la proprietăți și va moderniza stațiile de autobuz.
Valoarea totală a lucrărilor este de 49.767.334 lei cu TVA. Investiția este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală II”, precizează președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Pășcănenii pot depune cereri pentru ajutor financiar în vederea achiziționării unei centrale termice

Veste bună pentru cei care nu au reușit să-și achiziționeze o centrală termică. Primăria Pașcani ...