Acasă » REGIONAL » Pascani » ATAC dur din partea unui consilier PNL fata de bugetul serviciului de salubritate pe anul in curs. „Este o catastrofa de buget”
pmp
Vasile Haldan

ATAC dur din partea unui consilier PNL fata de bugetul serviciului de salubritate pe anul in curs. „Este o catastrofa de buget”

Un consilier PNL a atacat dur proiectul de buget prezentat astazi de directorul SC CLP EcoSalubritate Pascani, Eduard Dumea, pe anul 2017. Liberalul Claudiu Bodoasca a precizat la discutarea proiectului ca „este o catastrofa de buget” si ca exista un plus de bani la toate cheltuielile. Cu toate acestea, Bodoasca a salutat faptul ca este pentru prima data cand bugetul la serviciul respectiv are o forma.

„Nu inteleg cum s-a laudat acest buget pe sedintele de Comisii atata timp cat exista plusuri la toate cheltuielile. In anul 2014, Consiliul Local a aprobat un buget cu un plan de cheltuieli. In anul 2015 am realizat faptul ca s-au depasit aceste cheltuieli cu 200%. In 2016 la fel s-a intamplat. Singurul capitol din buget cu economii sunt salariile. Este o catastrofa de buget. Cum poate Consiliul Local sa voteze asemenea proiect?”, a spus Claudiu Bodoasca, consilier PNL. Consilierul PSD Vasile Haldan, cel la care liberalul a facut referire, a precizat faptul ca lucrurile au fost intelese gresit. „Eu nu m-am referit la modul cum s-au cheltuit banii in anii trecuti. Pe executia bugetara aveti dreptate. Am apreciat faptul ca proiectia de buget pe 2017 este bine realizata. Veniturile, in proiectul prezentat, sunt mai mari decat cheltuielile. La acest lucru m-am referit. Daca o sa creasca partea de cheltuieli pe parcurs o sa vedem acest lucru in urma raportului ce va fi prezentat. Pentru mine proiectul de buget este bine prezentat”, a conchis Vasile Haldan, PSD.

In cele din urma bugetul Serviciului de salubritate din Pascani a fost votat de majoritatea alesilor locali. Consilierii PNL s-au abtinut la vot.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...