Acasă » REGIONAL » Pascani » Au fost votati aceiasi membri in CA de la scoli, cu mici exceptii
pmp
CLM Jurnalul Regional

Au fost votati aceiasi membri in CA de la scoli, cu mici exceptii

Membrii Comisiei de Administratie (CA) din unitatile de invatamant din Pascani au ramas aceeiasi ca si in anii precedenti. In sedinta ordinara de astazi, viceprimarul Gabriela Nedelcu a venit cu propunerea ca acestia sa nu fie schimbati deoarece cunosc deja problemele din scoli. Nedelcu a cerut insa ca la Colegiul CF Unirea din trei membri reprezentanti ai Consiliului Local sa ramana doar doi iar la Scoala Gimnaziala din Gastesti sa ramana un singur reprezentant, fata de doi cati erau pana in prezent. Un alt amendament pe acest proiect a fost acela de a fi inlocuit consilierul local PNL Ioan Dandu, membru CA la Clubul Copiilor din Pascani, cu un alt coleg de partid, Ioan Danu.

Consilierul Local PMP, Sorin Olariu, a cerut ca reprezentanti in Consiliile de Administratii din unitatile educative sa faca parte alesi locali. Acesta a facut referire la faptul ca Eugen Chiriac ocupa un post de membru in CA la Gradinta cu program prelungit. Alesii locali au fost de acord ca acesta sa fie schimbat cu insusi cel care a facut propunerea, adica Sorin Olariu.

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

TikTok se pregătește să lanseze o nouă platformă. Va concura în mod direct cu Instagram 

TikTok se pregătește să-și extindă orizonturile prin lansarea unei noi aplicații dedicată fotografiilor, numită TikTok ...