Acasă » REGIONAL » Pascani » Sofer prins de politistii pascaneni conducand o masina cu permisul expirat. Razii in Pascani
pmp

Sofer prins de politistii pascaneni conducand o masina cu permisul expirat. Razii in Pascani

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au acționat pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, faptelor de comerţ ilicit, evenimentelor rutiere şi menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Au fost legitimate 59 de persoane, controlate 42 de autovehicule și verificați 17 agenţi economici. Au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.520 de lei, dintre care 13 conform OUG 195/2002, 8 conform Legii 61/1991, 4 conform Legii 12/1990 și 2 conform Legii 333/2003. De asemenea, a fost reținut 1 permis de conducere. Totodată, au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 658 de lei.

 Spre exemplu, un bărbat de 42 de ani, din comuna Hărmănești, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 870 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere, întrucât a fost depistat pe strada Avram Iancu, din municipiul Paşcani, în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea permisului de conducere expirată din data de 09.05.2012.

 Un tânăr, din municipiul Pașcani, a fost sancţionat contravenţionat cu amendă în cuantum de 200 de lei, întrucât ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare unui bărbat.

 Un bărbat de 43 de ani, din comuna Heleșteni, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 300 de lei, întrucât a fost depistat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Paşcani, consumând băuturi 

About Eduard PANAIT

Jurnalist

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Decizie pentru 1,8 milioane de români care primesc tichete de masă. Intră în vigoare pe 1 iulie

Membrii Guvernului s-au reunit astăzi pentru prima dată după alegeri. Executivul trebuie să decidă asupra ...