Acasă » REGIONAL » Iasi » Au mers cu „nasu” pe tren si au fost amendati. Sanctiuni in urma unui control pe trenurile de calatori
pmp

Au mers cu „nasu” pe tren si au fost amendati. Sanctiuni in urma unui control pe trenurile de calatori

 

Ieri, poliţiştii Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași au acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică în trenurile de călători care circulă pe magistralele de cale ferată și în stațiile feroviare din zona Moldovei .

 

Astfel, 61 de poliţişti au patrulat în 49 de staţii de cale ferată şi 66 de trenuri de călători. Au fost depistaţi  peste 60 de călători frauduloşi. Au fost legitimate 152 de persoane. Au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 26 conform Legii nr.61/1991, 11 conform H.G. 203/1994, iar restul pentru alte abateri.

 

Spre exemplu, la data de 15 noiembrie a.c., în intervalul orar 04:00 – 08:00, polițiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iași, împreună cu o echipă formată din patru inspectori de specialitate din cadrul S.R.T.F.C. Iași au acționat pentru prevenirea călătoriei frauduloase, fiind controlate trenurile Tecuci – Iași şi Vaslui – Iași şi depistați 34 de călători frauduloși.

 

About Redactia

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Un drum din Copou a fost blocat! Colaboratorii dezvoltatorului Lucian Caras au blocat strada Antonin Ciolan -FOTO

O stradă din zona Copou a fost blocată de un protest al unor firme care ...