Acasă » REGIONAL » Moldova » (AUDIO | VIDEO) Sorin Olariu desființează afirmațiile lui Pintilie: Minte și manipulează

(AUDIO | VIDEO) Sorin Olariu desființează afirmațiile lui Pintilie: Minte și manipulează

Replici acide pe scena politică locală. Marius Pintilie l-a acuzat pe consilierul local PMP, Sorin Olariu, cum că acesta ar avea o legătură apropiată cu pesediștii pășcăneni. Într-o postare pe Facebook, Marius Pintilie s-a arătat a fi indignat de faptul că Olariu a făcut o afirmație cum că liberalii au falimentat RAGCL-ul. Pintilie spune că PMP Pașcani prin liderul său de partid Sorin Olariu are o tehnică comună cu PSD. ”Merg pe aceeași mână și vorbesc aceeași limbă că liberalii sunt de vină la Pașcani”, acuză Marius Pintilie.

Contactat telefonic, Sorin Olariu a precizat faptul că Marius Pintilie procedează ca de obicei prin minciuni și manipulări. Olariu a desființat declarațiile lui Pintilie și a prezentat probe cum liberalul este schimbător în afirmații pentru a câștiga din electoratul local.

”Domnia sa minte din nou și culmea este că nu recunoaște. Îl rog pe domnul Pintilie să îmi arate acea postare în care eu am spus asta. Am spus cu totul altceva și nu într-o postare ci într-o conferință de presă. Domnul Pintilie a spus că cetățenii au început să-l certe pe subiectul locomotivei. Foarte bine! Zona unde dumnealui are magazin aparține de piațeta Gării, nu are legătură cu proiectul de asfaltare a străzii cum afirmă. A fost în 2015 proiectul de asfaltare iar cel cu locomotiva a fost în anul 2017. Nimeni nu știa că se va veni cu o propunere de amplasare a locomotivei. (…) El spune ce vrea în monologul său, minte și manipulează!”, a precizat Sorin Olariu, consilier local PMP Pașcani.

Declarația audio integrală a lui Sorin Olariu:

Cum se contrazice Marius Pintilie:

About Catalin MIHAILA

Jurnalist Redactor - șef

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Primarul comunei Tătăruși a obținut un procent ZDROBITOR la Alegerile locale

Și de această dată localnicii comunei Tătăruși și-au arătat susținerea față de social democratul Costel ...