Acasă » ECONOMIC » Autostrada Bacău-Pașcani: Cum arată lucrările pe șantierul primului lot. 130 de utilaje sunt mobilizate
pmp

Autostrada Bacău-Pașcani: Cum arată lucrările pe șantierul primului lot. 130 de utilaje sunt mobilizate

UMB a intrat cu 130 de utilaje pe șantierul primului lot al Autostrăzii Bacău – Pașcani (A7), Săucești – Trifești. Potrivit datelor transmise de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), antreprenorul lucrează la stabilizarea stratului de fundare.

Lucrări pe lotul 1 Săucești – Trifești, din cadrul autostrăzii Bacău – Pașcani (A7): Stabilizare a stratului de fundare; Umpluturi cu material pentru stratul de formă.”, au precizat, marți, reprezentanții CNAIR.

Conform acestora, pe șantier sunt mobilizate 130 de utilaje.

Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL este cea care realizează lucrările pe acest tronson, cu o valoare a contractului de 1.638.322.250,22 Lei, fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR. Lungimea acestui lot este de 30,3 km.

About Redacția

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verificare antispam *

x

Vezi și

Elevii care deranjează ora pot fi trimiși în altă sală sub supravegherea altui profesor. Noul regulament din școli și noul Statut al Elevului, puse în dezbatere de Ministerul Educației

Noul regulament de organizare și funcționare a școlilor și noul Statut al Elevului, puse în ...